+46 (0)72 363 82 96

Om

Om oss

På Scandish Bygg & Bo är vi inte din genomsnittliga konstruktions- och bostadsleverantör. Vi har massor av erfarenhet att erbjuda! Vårt team kan hantera en mängd olika uppgifter, inklusive elarbete, professionell VVS, målning, tapetsering, badrumsinstallationer och mycket mer. Vårt engagemang för excellens är oföränderligt och vi går den extra milen för projekt av alla storlekar. Oavsett om du vill skapa mer utrymme i ditt hem eller kontor eller ge dig ut på en fullständig ommöblering kan du vara trygg i att vi kommer att se till att allt är felfritt. Tidsenlig leverans och att hålla sig inom budget är ära för oss och vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Medvetna om att varje projekt är unikt, tillhandahåller vi skräddarsydda tjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Räkna med oss på Scandish Bygg & Bo som din pålitliga partner för förstklassiga konstruktions- och bostadstjänster.

Vårt team

På Scandishbyggochbo.se är vi stolta över att vara mer än bara ett team – vi är en harmonisk blandning av erfarna experter och passionerade hantverkare. Vår samlade erfarenhet sträcker sig över decennier, och vi drivs av ett enda mål: att skapa utrymmen som står tidstestet både funktionellt och estetiskt.

Det som skiljer oss åt är vår oföränderliga tro på kraften i samarbete. Varje individ på Scandishbyggochbo.se tar med sig en unik kombination av personlighet, talang och hantverk till bordet. Vi hyllar idén om att flera hjärnor, när de arbetar tillsammans på utmanande uppgifter, inte bara uppnår bättre resultat utan också upptäcker olika innovativa lösningar. Det är denna synergi som garanterar att vi alltid överträffar kundens förväntningar.

Vårt engagemang är oföränderligt, vår passion obestridlig. Låt oss ta dig med på en resa där drömmar materialiseras, visioner blir levande och utrymmen berättar historier. Välkommen till Scandishbyggochbo.se – där hantverk möter samarbete.

Säkerhet först.

Vi bryr oss inte bara om kvalitet, utan prioriterar också säkerhet. Vi är dedikerade till att säkerställa vårt team, kunder och miljöns välbefinnande. Vi förstår vikten av att följa strikta säkerhetsregler och riktlinjer och vi använder personligt skyddsutrustning för att hålla alla säkra. När du väljer oss kan du vara trygg med att du får en förstklassig service av kunniga experter som verkligen bryr sig om sitt arbete.

Vår Mission

Vår mission på Scandish Bygg & Bo är kristallklar: Vi är på en mission att omdefiniera excellens inom bygg och hantverkstjänster. Vår obrottsliga hängivenhet handlar om att leverera högkvalitativt hantverk och att säkerställa kundnöjdhet i alla projekt vi tar på oss.

Vår vision

Vi har som mål att vara de ledande innovatörerna och betrodda experterna inom bygg, installation, reparation och renoveringstjänster i Sverige och även utomlands. Vi strävar efter att sätta nya branschstandarder genom att kombinera traditionellt hantverk med moderna lösningar och förverkliga drömmen om vackra och funktionella utrymmen.

Strategiskt tillvägagångssätt.

Vi har några grundläggande principer som styr vårt arbete:

Vi lägger kvalitetsarbete över allt annat. Varje projekt, oavsett om det handlar om elektriskt arbete, VVS, renovering eller nybyggnation, får samma noggranna uppmärksamhet på detaljer.

Vi är din kompletta lösning för alla dina hantverkarbehov. Oavsett om det gäller reparation av elektriska system, VVS-installationer, tillverkning av specialanpassade lösningar eller totalrenovering, så har vi en mångsidig kompetens som täcker dina behov.

Vi ligger i framkant av branschtrender och teknik. Genom att använda innovativa lösningar förbättrar vi effektiviteten, hållbarheten och funktionaliteten samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Du, våra kunder, är kärnan i allt vi gör. Vi lyssnar på dina behov, önskemål och visioner samt skräddarsyr våra tjänster därefter. Din tillfredsställelse är vårt ultimata mål.

Vi är ansvarsfulla medborgare. Vi implementerar hållbara metoder och material i våra projekt, vilket bidrar till en grönare och hälsosammare framtid.

Vårt team består av skickliga experter som inte bara ger expertis utan även en vänlig och professionell attityd till varje jobb. Vi satsar på tydlig kommunikation, punktlighet och respekt för ditt utrymme.

Vi bygger inte bara byggnader, vi skapar utrymmen som inspirerar och förhöjer din livskvalitet. Vårt innovativa tillvägagångssätt säkerställer att ditt ombyggnads- eller nybyggnadsprojekt är en investering i en ljusare framtid.

Vårt tillvägagångssätt kretsar kring hållbarhet, miljömedvetenhet och ekologisk användning av byggmaterial. Vi prioriterar återanvändning av gamla kulturella historiska byggmaterial tillsammans med användning av nya miljövänliga material. Detta dubbla fokus gör att vi kan minska avfall, minimera miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar och ansvarsfull byggprocess.

Benefit – We recognize that every project and client is unique. That’s why we provide personalized services tailored to your specific requirements and preferences. Whether it’s customizing a design, adjusting project timelines, or accommodating special requests, we adapt to your needs, ensuring a truly bespoke experience that exceeds your expectations.

Slutsats i ett nötskal

Vi på Scandish Bygg & Bo Handymen Service är inte bara hantverkare, vi är också visionärer, innovatörer och engagerade yrkesmän. Vårt åtagande att leverera excellens, mångsidighet och kundnöjdhet utmärker oss som din idealiska partner för alla dina byggbehov och hantverkstjänster. Oavsett om du vill renovera ditt drömhem, omforma ditt kontor eller skapa en funktionell butikslokal hjälper vi dig att förvandla dina visioner till verklighet. Tillsammans skapar vi utrymmen som inspirerar och håller över tid.

Kontakta oss!

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

“For all of your interior and exterior building, installation, and repair tasks.”

Our other services